In december schreef ik voor het eerst een dag lang alles op wat ik at. Tijd voor een nieuw voedingsdagboek van mij. Afgelopen donderdag schreef ik alles op wat ik at en dronk en legde ik dit vast door middel van foto’s. Vandaag zie je dan ook mijn donderdag 27 juli 2017 in eten.

Het was een dag waarop ik vrij was en besloot lekker uit te slapen. Mijn ontbijt was dan ook een stuk later dan normaal. Tegen 10:30 na een heerlijke lange douche besloot ik mijn maag te vullen met magere kwark, cruesli met stukjes chocolade (mijn guilty pleasure) en een banaan. Hiernaast dronk in een groot glas thee.

Lisanne Takx, Fit, Food Fun, Leefstijlcoach, Gewichtsconsulente

Tegen een uur of 12 at ik een appel en dronk ik nog een groot glas thee. Ik heb in de ochtend wat dingen uitgewerkt voor Fit, Food & Fun en ik heb nog wat andere dingen geregeld achter mijn laptop.Lisanne Takx, Fit, Food Fun, Leefstijlcoach, Gewichtsconsulente
Om 12:30 besloot ik naar de supermarkt te gaan want ik had zin om wat de bakken in de middag. Van de supermarkt nam ik verse broodjes mee en deze belegde ik met rookvlees en kipfilet met komkommer. Hiernaast at ik wat worteltjes. Tegen een uur of half zes besloot ik toch nog maar mijn rondje hardlopen te doen die op de planning stond volgens mijn schema. Eenmaal onderweg was ik niet meer te stoppen…. 4,5 km in 25 minuten. Dat was best snel voor mijn doen.

Lisanne Takx, Fit, Food Fun, Leefstijlcoach, Gewichtsconsulente

‘s Avonds at ik een recept wat ik binnenkort ook nog met jullie wil delen. Ik kreeg het laatst van Floor van Beauty ReBorn. Het is lekker makkelijk en erg lekker :). Een wrap met mozarella, serranoham, champignons en tomaatjes. Mjam!

Lisanne Takx, Fit, Food Fun, Leefstijlcoach, Gewichtsconsulente

Na het avond eten dronk ik nog een groot glas thee. Wil jij ook een keer op Fit, Food & Fun je voedingsdagboek delen? Let me know! En stuur een mailtje naar info@fitfoodfun.nl

Follow me on:

Follow


Tikfoutje ontdekt op het blog? Meld het hier!

Tagged on:                                                                                 

Laat een reactie achter!

Ben de eerste met reageren!

avatar
wpDiscuz